KLINTEBJERG GALLERI art-creative.dk

HOME UDSTILLERNE OM GALLERIET TORSDAGS SEMINAR SKREVET OM ART-CLUB GAMMELT & NYT COBBER CRYSTAL KONTAKT/CV CITATER

RETUR

 
TILSENDTE FOTOS/BREVE
 
     

Hej John

Jeg skriver til dig, fordi jeg for et par måneder siden købte min første sejljolle, Triss Giggen 678, og derfor har brugt din side en hel del gange til at se hvordan andre joller så ud osv. og jeg har stadig mange spørgsmål :-)
Fedt at du har lavet en hjemmeside til Triss Giggen. 
Jeg har nu malet og lakeret hende, og i går havde vi den første sejltur på Hald sø, ved Viborg
Jeg har vedhæftet nogle billeder af hvordan hun ser ud, som du kan ligge på siden.
Da jeg fik slebet træet ned, fandt jeg ud af hun hed Tabica.

Med Venlig hilsen
Steffen L. Poulsen

 

Hej John 

Hvor er det bare dejligt, omsider at finde et sted på nettet, der uddeler erfaringer om det at have en Triss Giggen-jolle :-)
Her i højsommeren blev vores lille familie de heldige ejere af en sådan dejlig båd. Vores version er nok lidt mere "erfaren" (læs: slidt og skramlet) end din fine model. Men principperne er jo de samme uanset, og jeg er så spændt på at finde ud af, hvodan du fik lukket hullerne (de ovale under sæderne) ind til dobbeltskroget. For jeg har selv tænkt tanken: det kan godt være, at den er "synkefri", men det betyder ikke nædvendigvis, at man kan bordfylde den og efterfølgende sidde i den og tømme den stille og roligt igen... Du gav svaret: Nej, det kan man ikke (eller det må man påregne ikke at kunne). Så må jeg være så fri, at spørge om, hvordan du har fremsillet lugerne og især lukketøjet - som jo ikke ser ud til at sidde i vejen..?

Jeg skal bestemt også have opgraderet hejsemekanismen til svingsværdet, så det går noget lettere. Det er som om, det let sætter sig fast i øverste position, men det er nok også pga. tidevandet i vores fjord, der bevirke, at den næsten hver dag lægger sig på mudderbunden (Avnø Fjord ved Vordingborg).

 Hvis du har andre kilder til fx om man kan finde en brugt kaleche, eller andre Tris Giggen specifikke tips, er jeg SÅ taknemmelig!

 

Hej Folke Rügge - Tak for din henvendelse.

Angående sværdet der sidder sig fast. Der er sand eller andet materiale der arbejder sig op mellem sværdet og sværdkisten når jollen ligger på bunden eller trækkes op på stranden. I min beskrivelse har jeg skåret et hul øverst på sværdkisten og et værktøj til at vriste sværdet løs. Jeg har nu skåret hul der er mere end dobbelt så stort – derved nemmere at gå til.

 
 

Hello Mr. Wolff,

by looking for some informations about my little sailing boat Jofa 450 S (Triss Giggen), which I own since 2012, I arrived to your website art-creative.dk

I was very pleased by so many beautiful photos of your boat as well as video documentations about your sailing trips, including also some technical approvements, that finally I decided to make contact with you. 

My boat is from 1976: I am living in the south of Germany near Freiburg, and until now I used my boat mainly on the lake of Lucerne, lake of Zurich, lago di Como in Italy, and the Schluchsee, near Freiburg.

I send you un photo of my boat joint here, on the lake of lucerne in the little port if Vitznau. 

I would like tro know more about the history of Jofa boats. specially I do not really understand very well what is the realtionship between Jofa and Triss Giggen...

 I do not understand danish language, neither swedish language. (And I have to beg your pardon for my quite barbarian english, also...)

 It would be a pleasure to me to get some news of You.

 Kind regards.Thomas Askani

11. januar 2016

 

    
  

Hej John,
 
Har arbejdet en del på jollen, og stået på hovedet for at udskifte ned og ophal 
til sænkekølen :-) Lappe lidt revner mv., og udskifte fald og skødetovværk + diverse
andre småting der dukkede op undervejs. Det har været "Learning by fooling around" og
nogle gode tip og venlig støtte fra andre på havnen.
 
Vedhæfter de første billeder (efter polering og voks er den også hvid igen) - og sender flere 
når den kommer i vandet denne weekend. Tak for dine tip.

Vh.
Steffen Østergaard

12. maj 2015


 

Hej John

Nu har jeg fået købt min triss giggen – sender et par fotos. Måske har du lyst til at hjælpe mig til foråret med tilrigning.

Jeg kunne også godt tænke mig at se din når du skal til at klargøre den.

Mange hilsner


Hej Palle
Super tillykke med Trissen - nu er det lige før vi kan danne en Trss Giggen-klub.
Den ser rigtig godt ud herfra - og ja - selvfølgelig hjælper jeg gerne - du siger bare til.

 

Hej !
Jeg sender lige disse linjer til dig, fordi jeg netop nu har læst din hjemmeside med opfordring hertil vedrørende bådtypen TRISS – GIGGEN.
Da jeg selv er blevet bådejer til netop en Triss-giggen (købt d.6.dec.2012) og selv har lyst til at udveksle erfaringer med bådtypen har jeg p.t. følgende oplysninger/spørgsmål i forbindelse hermed:
Jeg har ikke kunnet få oplyst eller fundet byggeår eller byggested (udover Sverige). Ledetråde kan måske være: Båden har velholdte sejl med et stort G i en rød trekant samt nr. 1039. Mast og bom er sorteloxeret aluminium. Skrogfarven er støbt i brækket hvid udvendig, samt lys varm grå indvendig. Båden er af ”ældre” dato og har forskellige småskavanker jeg skal i gang med at udbedre inden søsætning i foråret 2013.
Med venlig hilsen Lennart Larsen

 

Hej John
Jeg har nu været det meste igennem med trissGiggen som jeg købte i starten af august
Sender dig lige et billede hvor jeg har lavet et todelt hækbeslag i mørkt træ. Det
er enkelt at lave. Ligeledes har jeg monteret en lænsepumpe da den umiddelbart er svær at øse.
God weekend
Mvh Morten Møller

 

Hej John.
Jeg har netop i onsdags købt mig en Triss jolle. Komplet med originale sejl, Suzuki DT4 og ophaler vogn. Havde den i vandet første gang i lørdags, bare for motor. Fisketur efter hornfisk. Dejlig oplevelse og absolut en god investering. Jeg har aldrig sejlet før, men self. haft drømmen om det. På lørdag prøver jeg måske sejl for første gang.
Fin side du har om Triss Giggen.
Mvh Peder Kofoed.

 
Hej Bonnesen Wolf

Tak for en herlig hjemmeside om Triss Giggen.
Jeg sende her nogle par billeder.

Med sejler hilsen
Morten Sell
TG 797
Ebeltoft Vig

Hello.

I was surfing on the web and came on your site. I was surching on Triss Giggen and on this page: http://www.art-creative.dk/Min%20Baad/baad_annoncefotos/baad_annoncefotos.htmI saw my own boat :)
The Triss Giggen with the name "Mijn J8" I own.
I thought it might be nice to know this for you.
With kind regards,
Okko van Dijk

Hi John,
Thank you for your reply
Here is a picture of mine
I live in Switzerland near Geneva...
All the best,
Louis


Tilsendt fra Kenneth Ajslev
 

Tilsendt fra Olof Winterfjord, Sverige